Intoxicate – Crawling Forward – itt a svéd thrasherek új videója

Fémforgács

A svéd thrash metalos Intoxicate tavaly ősszel adta ki Cross Contamination című debütáló lemezét, melynek Crawling Forward dalára készítettek egy új videót.

A zenekar a svéd thrash-éra első zenekarai között alakult meg 1988-ban. Korai években 1988-1991 között 4 demót adtak ki, ami után egy hosszas pihenőre vonultak egészen 2014-es Retrogressiv EP-jük megjelenéséig. Tavaly megjelent lemezükre 8 gyors és dallamos thrash metal nóta került fel jellegzetes göteborgi stílusjegyekkel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.