Locked & Loaded – Ezúttal egy Tool dal érkezett a magyar “karantén-zenészektől”

Az eredetileg a karantén alatt otthon rekedt zenészek unaloműző zenélgetésének indult projekt, a Locked & Loaded már negyedik videójával lopja a zeneszeretők szívébe a könnyedebb és keményebb zenéket egyaránt. Az eddigi Jamiroquai, Incubus és Paradise Lost dalok után most sem tették lejjebb a lécet, hiszen április 20. alkalmából a The Pot című dalt hozták tető alá a Tooltól.

A projektet alkotó zenészek csoportja folyamatosan bővül, a jövőben pedig meglepetésvendégekre is lehet számítani. A most megjelent témát az Autopilot (Köge – basszusgitár), Red Swamp (Kovács Gergely – ének), Strong Deformity (Sipos András – gitár), Red Swamp (Farkas Zsombor – dob) és Kerényi Ákos pattintották össze nem is akárhogy: mintha koncerten játszottak volna, úgymond amit hallasz, azt látod módon, hangszerenként egy take-ben.

Ez amúgy is a projekt egyik mottója, és a srácok a jövőben szeretnék legalább heti rendszerességgel meglepni a követőiket mindig valami más stílusú nótával, így bevallásuk szerint várható még tőlük a Backstreet Boystól kezdve az Emperorig minden!

A csatornát itt találjátok

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.