Neorhythm – Földünk 4,5 milliárd éves története

A sötét hangulatú progresszív groove/math metalt játszó orosz Neorhythm duó március 20-án adta ki Terrastory albumát, melynek koncepciójában a Föld 4,5 milliárd éves története áll. A lemezről most Zeus Rule! daluk videóját ismerhetitek meg.

A Terrastory egy koncepcióalbum, amely áttekinti és leírja a Föld történetét egészen a csillag eredetétől napjainkig. Magába foglalja az emberiség és a civilizációk történetét, fejlődését, sőt még a jövőbe is bele merészkedik. Új dalainkkal áthatoltunk az időbeli térben az Archean Eon-tól az Art Nouveau-ig, felfedeztük a különféle kultúrákat, és megpróbáltuk nemcsak lírai, hanem zenei szempontból is közvetíteni bolygónk, otthonuk fejlődését, a protobacterális világtól a tökéletes technológiai fejlődésig. A történelmünk az emberi cselekedetek kincstára, a múlt tanúja, és egyben példája,  leckéje a jelennek, ami  figyelmeztetés add a jövő számára.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.