Leponexx – Friss EP a köröstarcsai bandától

Rockvilág.hu online rockmagazin

Eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet a köröstarcsai Leponexx zenekar friss EP-jéről. A Nekünk Texas címet viselő háromszámos anyag a gyulai No Silence-ben készült. A Húsdaráló címet viselő dalt már korábban megjelentették digitális formában, ráadásul klipet is forgattak hozzá.

A srácok így mesélnek az alkotói folyamatról:

“Ezt a kislemezt tekinthetjük a zenekar egyik mérföldkövének is. Gyökeresen más, mint a Brutális Majális. Elsősorban azért, mert az első kislemez dalait még teljesen más felállás írta. A jelenlegi ritmusszekció – Bede Attila (basszusgitár) és Tóth Péter (dob) – zenekarba kerülésekor ezek a dalok már készen voltak, ők pedig még itt-ott hozzátettek ezt-azt, illetve a felvételen már őket hallani.
Azóta persze rengeteget fejlődött a zenekar, tudásban is, meg persze más hatások is keverednek az újabb dalokba. Mondhatni, összeértek.

A Nekünk Texas EP tehát a zenekar első olyan anyaga, amit teljes mértékben a jelenlegi felállás írt és rögzített.”

És akkor itt a teljes EP:

Tracklist: 
1. #pokol
2. Húsdaráló
3. Nekünk Texas

A címadó dalhoz és a nyitó tételhez szöveges videó készült.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.