Danzig – itt vannak az Elvis feldolgozáslemez első előzetesei

Április 17-én, Danzig Sings Elvis címmel érkezik Danzig régóta tervezett Elvis Presley dalokat tartalmazó feldolgozáslemeze. A lemezre összesen 14 Elvis klasszikus nóta átdolgozása került fel, melyek közül most a One Night és az Always On My Mind kísérteties fan-made videója nézhető meg.

Már régóta tervezem ezt a feldolgozás lemezt.” – mondja Glenn Danzig. “Elvis mindig is nagy hatással volt rám. Ő egy igazi karizmatikus személy és előadó is egyben. Ezek a dalok évek alatt gyűltek össze, lazításképp néha felvettem egy-egy feldolgozást, ami most egy csokorban ki is adok. Eredetileg egy Danzig Sings Elvis EP-t terveztem, úgy 4-5 dallal, de végül az EP-ből album lett.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!