Black Sachbak – karantén party videó

Az izraeli crossover thrasher Black Sachbak is kénytelen volt a korona vírus miatt lemondania európai turnéját. De hogy senki nem maradjon buli nélkül legutóbbi Black Sachbak vs. The Future lemezük Party Hard Living Tight dalára csináltak egy fasza kis videót.

Nem számít, ha Korona előtt, alatt, vagy utána nyomatod. Egyet soha ne felejtsd el: ÉLNI! Élni a körülötted lévő őrület ellenére. Maradj otthon, maradj egészséges, és folytasd a partyt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!