Megjelent a Joe Slave első hangos dala

Múlt hónapban debütált egy akusztikus dallal az ex-idorus Szolga Józsi új zenekara, a Joe Slave, és tessék, már itt is a következő szám! A Before I Disappear egy gyorsan fülbemászó, dinamikus rockdal, ráadásul a refrénben még a “Newdoru” is visszaköszön egy picit. Szóval a továbbiakban ilyesmi zenére lehet számítani a zenekartól, aminek Józsi mellett további tagjai: Nagy Gábor – gitár (The Idoru, Ghostchant stb.), ifj. Leviczki Tamás – basszusgitár, Mihalik Ábel – dob (Nomad stb.)

A bemutatkozó EP, amin az eddigi két dal is rajta lesz, hamarosan érkezik. A Joe Slave élő debütálása pedig szeptember 26-án lesz a Dürerben, az Idoru idei reunion buliján.

//www.youtube.com/watch?v=u7d34fuSxJM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!