Elege van a karanténvideókból? Robbie Williams élőzéseinél nincs viccesebb! – videók

Ha csak egy előadó otthoni produkcióját nézi meg, akkor az Robbie Williams élőzése legyen!

Most, hogy a koronavírus-járvány miatt az embereknek otthon kell tartózkodniuk, elárasztották a közösségi oldalakat a különféle "karanténvideók". A zenészek esetében ez többynire a nappalijukból közvetített minikoncertekben merül ki, amik valljuk be, egy idő után, ha mindenonnan ezt tolják az arcunkba, kezdenek kicsit unalmassá válni.

Robbie Williams otthoni produkciói viszont hihetetlenül szórakoztatóak! Az énekes, aki egyébként is imád bohóckodni, nagyon vicces dolgot talált ki: most már több napja élőben jelentkezik be az Instagram-oldalán, ahol a követői dalokat kérhetnek tőle. Ő egyébként ezt "Corona-oke"-nak nevezi, amit az tesz igazán érdekessé, hogy néhány saját nóta mellett többnyire mások számait adja elő Williams. A produkciót nem csak a közönsége, hanem láthatóan az énekes is nagyon élvezi.

Bár egy-egy bejelentkezést Robbie Williams Insta-storyjában csak 24 órán keresztül lehet látni, a követői közül voltak, akik néhányat rögzítettek, majd feltöltötték azokat a saját csatornájukra.

Íme egy kis ízelítő a karanténvideókból:

.

.

.

 

 

A Elege van a karanténvideókból? Robbie Williams élőzéseinél nincs viccesebb! - videók bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.