Tvivler – a bátorság és a dacolás albuma

Holnap jelenik meg a dán post-punk / hardcore-punk Tvivler zenekar új lemeze EGO címmel, amiről a banda az alábbiakat mondja:

Az EGO a bátorság és a dacolás albuma. A dalok a jelen neoliberális Koppenhága modern életéről, a társadalmi kapitalizmusból fakadó egyedül maradásról, az elhidegült kapcsolatok, ön kapcsolatok és belső szörnyeinkkel vívott csatáinkról szólnak. Ez az album, amely az reménytelenségéből és abból való kiszakadásáról szól, valamint arról, hogy ki milyen számára fontos dolog mellett kötelezi el magát.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.