Kihívás elfogadva – Dalra fakadt a Sziget crew!

Home office - karaokéval jelentkezett a Sziget Fesztivál csapata!

Március 21-én tettek közzé egy videót az Electric Castle szervezői, megmutatva a járvány miatt otthonukból dolgozó munkatársaikat. A videóben a csapat a Stand by me című slágert adja elő. A fesztivál ezzel elindított egy láncot, több más rendezvényt is arra buzdítva, hogy készítsenek hasonló videót.

.

.

A Sziget Fesztivál csapata elfogadta a kihívást - a crew Dua Lipa Don't start now című dalát választotta. Íme a végeredmény:

.

A Kihívás elfogadva - Dalra fakadt a Sziget crew! bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!