Karanténvideóval lepte meg rajongóit az Ossian

Friss dallal jelentkezett az Ossian, amelyhez egy igen különleges videó is készült.

Ahogy korábban megírtuk, április 17-én Csak a jót címmel új albummal jelentkezik az Ossian. A zenészek a korong címadó dala, és a nőnapi Követem vakon ballada után most bemutattak még egy dalt a lemezről, amelyhez annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt jelenleg ők is otthon tartózkodnak, készítettek egy klipet is a rajongóknak.

Az "Aki előre néz" című szám kisfilmjét Flaster Robi rakta össze azokból a felvételekből, amelyeket a tagok külön-külön, a saját lakhelyükön forgattak. A banda ezzel is arra szeretné buzdítani a közönségét, hogy ha tehetik - magukat és a szeretteiket is óvva - maradjanak otthon!

- Szerintem a Csak a Jót albumnak az egyik fő jellemzője a sokszínűség, a merész váltások, ebben a dalban is egy teljesen más hangulat érkezik, ilyen jellegű számot még nem is csináltunk eddig - mondta a friss nótáról Paksi Endre, az Ossian frontembere. - A múltidézés és az összegzés folytatódik ugyan benne, de a refrén itt is egyértelműen optimista és a jövőbe tekintő, amire ebben a nehéz időkben különösen szükség van szerintem. Ebben a refrénben is erős, többszólamú vokál szólal meg és örömmel tapasztaltam, hogy mindenkinek feltűnik, aki eddig hallotta az anyagot, hogy ezen a téren is mekkora előrelépés történt. Ezúttal az összes szólamot egyedül énekeltem fel minden dalban. A végeredmény abszolút megérte, mert rettentően egységesek és ütősek lettek a vokálok is.

 

A “Csak a Jót” albumot nyitó címadó dal egy szöveges videóval debütált március elsején, amit azóta már több mint 270 ezren néztek meg. Egy héttel később érkezett a lemez első klipes dala: a hölgyeket - a tavalyi Gyönyörű bolond című szerzeményhez hasonlóan - nőnap alkalmából köszöntötte a zenekar a "Követem vakon" című lírai ballada kisfilmjével. Ez a dal is kifejezetten népszerű, hiszen már több mint 220 ezren nézték meg a YouTube-on. Az április 17-én érkező album egyébként az előrendelések alapján már most elérte az aranylemez státuszt és biztos úton halad afelé, hogy platinalemez legyen.

A Karanténvideóval lepte meg rajongóit az Ossian bejegyzés először a On Stage jelent meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) On Stage » On Stage - Magyar nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!