ILL NIÑO – Véget ért a zenekari harc, új videoklip: Sangre

Az Ill Niño még tavaly januárban mutatta be a Sangre című dalát, amelyben Dave Chavarri dobos és Lazaro Pina basszer mellett három új tag szerepelt: Marcos Leal énekes (Shattered Sun), Sal Dominguez gitáros (ex-Upon A Burning Body) és Jes Dehoyos gitáros (Sons Of Texas).

Akkor még úgy volt, hogy a három másik tag, Christian Machado énekes, Ahrue Luster (ex-Machine Head) gitáros és Diego Verduzo ritmusgitáros a jogi viták ellenére sem lépett ki a zenekarból, sőt, ők is ragaszkodnak az Ill Niño névhez. Ez mostanra megváltozott, született egy megállapodás a két tábor között: Dave Chavarri és Lazaro Pina viszi tovább az Ill Niño-t az új társakkal, Machado-ék pedig új projektekbe fognak.

A Sangre dalhoz pedig egy klip is született.


 


www.facebook.com/Officialillnino
ILL NIÑO - Sangre (2020) 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!