Cristina Scabbia: "Mindent megváltoztathatunk!"

Az olasz Lacuna Coil énekesnője, Cristina Scabbia többször is nyilatkozott a világot rettegésben tartó koronavírus kapcsán. Európán belül pont a banda hazájában és azon belül is Lombardia régióban -melynek székhelye a zenekar otthonául is szolgáló Milánó- legsúlyosabb a helyzet, közel 32.000 fertőzött tartózkodik kórházban vagy házi karanténban, és e cikk megjelenéséig 7503 ember életét követelt a betegség az országban.

Cristina kiosztotta felelőtlenebb honfitársait, akik üresjáratban lógnak Milánó utcáin, felhívta a figyelmet az együttműködés szükségességére, most pedig újabb gondolatokat osztott meg Instagramján.

"Az otthonodban tartózkodás óriási segítséget nyújt az orvosoknak, ápolóknak, tűzoltóknak, rendőröknek, temetkezésben dolgozóknak, élelmiszerboltoknak és gyógyszertáraknak, valamint azoknak, akik minden nap kénytelenek munkába járni."

- kezdte gondolatait, majd így folytatta:

"Ennek semmi köze nincs a személyes szabadsághoz, fel kell ismernünk azt a tényt, hogy vészhelyzetben vagyunk, és a józan eszünkre kell hagyatkoznunk. Aki indokolatlanul hagyja el az otthonát most, egoista és felelőtlen. Maradj otthon, segíts az idősebb szomszédoknak, azoknak a barátoknak, akiknek szüksége van az élelmiszer beszerzéséhez, de vigyázz magadra, ha kimész. Így mindent megváltoztathatunk."

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I love and miss you all very much. I miss the stages, I miss traveling, I miss your hugs and kisses but I know that staying home and practice social distancing right now helps to contain the virus and saved more lives relieving the health system that is absolutely overwhelmed trying to cure every ill human being. Staying home tremendously helps doctors, nurses, fire fighters, police men, people working at funeral services, people working and groceries and farmacies and whoever is forced to work every single day. This has nothing to do with personal freedom, this is about realizing the fact we are going through an emergency and having basic common sense and whoever is going out with no reason is egoistical and irresponsible. Stay home, get in touch with your friends or elders neighbours that might need your help for groceries or an extra word. We can all make a difference... until the day that will bring us all together, again. Stay safe out there � Pic by @matteomusazziphotography

�������� ������� (@cristinascabbia) által megosztott bejegyzés,

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.