KHÔRA – az univerzum egységei

Timaeus címmel április 17-én jelenik meg az Ír extrém black/death metal projekt a KHÔRA projekt debütáló albuma. A formáció 2012 és 2013 között a hazai The Konstellation, valamint a Niburita egykori koncert dobosaként ismert Oleg egyszemélyes zenekaraként kezdte meg működését, melynek eredményeként 2016-ban jelent meg 3 tételes Malenkij Robot demója, ami után csatlakozott hozzá a Dodheimsgard soraiból ismert Kranos (ének) és Lars (basszusgitár). Ezt követően formálódtak első lemezének dalai, amiről most a De Vetus Ad Novum szöveges videóját lehet megismerni.

A Timaeus Sergey Shenderovsky lenyűgöző alkotása által ihletett, több vendégzenész közreműködésével gondosan kidolgozott album, amely a black metaltól a death metalig álló szimfonikus és progresszív elemekkel van színesítve. A dalok felvételei 2017 és 2019 között történtek, és három univerzális egység által létrehozott univerzum témáját követíti, ami Platón azonos című párbeszédén alapul.

A lemezen szereplő vendégzenészek : Henri Sorvali (Finntroll), Vicotnik (Dodheimsgard), A. Simonen (…and Oceans).

KHÔRA – Timaeus

(Soulseller Records)

1. Aether

2. Noceo

3. l’Annihilateur

4. Harvesting Stars

5. De Vetus Ad Novum

6. Roe Too Noo (Flow Of The Mind)

7. Sempiternal

8. Existence

9. The Purge

10. The Occultation Of Time

11. Void

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!