5 éves a Haverock Közösség – Koncerttel ünneplik

5. születésnapját ünnepeli a Haverock közösség. Az elmúlt évek emlékére nyereményjátékokat, és egy májusi koncertet is ígértek. Nyereményjáték el is indult a facebook oldalukon, a szülinapi bulijuk eseménye pedig megjelent, ami a Végállomás klubban kerül megrendezésre.

Az oldal szerkesztői hálásak az elmúlt 5 évért, és bíznak a további sikerekben!

A szülinapi buli május 16-án kerül megrendezésre az említett Végállomás klubban. Fellépő zenekarok is egy kemény brigád, hiszen velük ünnepel a New Friends Request, a Smoking Frog, és a Lovecrose

Minden további infót megtaláltok az eseménynél.
Vár mindenkit szeretettel a Haverock közösség, és a Végállomás klub!
Gyertek el, támogassátok az élőzenét!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!