Havok – Phantom Force – klippremier

Május elsején V címmel érkezik a denveri thrash metalos Havok ötödik stúdióalbuma, amiről most elsőként Phantom Force videójuk premiere nézhető meg.

Valamikor az új album megírásának felénél járhattunk, amikor úgy döntöttünk, hogy szükségünk van egy maximálisan arcleszaggatós dalra.” – mondja Reece Scruggs gitáros. “Emlékszem, David (David Sanchez énekes/gitáros) még azt is mondta: “Reign In Blood tempóval”, így aztán azonnal ki is agyaltam valamit, majd átküldtem a srácoknak. Némi finoman elhelyezett stilisztikai módosítással ez a szám eléggé követi az eredeti koncepciót. A Phantom Force, mint első előzetes nóta, biztosíthatja a rajongókat és a szkeptikusokat, hogy nem tértünk le az ösvényről, továbbra is gonosz, direkt és trükköktől mentes heavy metalban utazunk.

Havok – V

(Century Media)

1. Post-Truth Era
2. Fear Campaign
3. Betrayed By Technology
4. Ritual Of The Mind
5. Interface With The Infinite
6. Dab Tsog
7. Phantom Force
8. Cosmetic Surgery
9. Panpsychism
10. Merchants Of Death
11. Don’t Do It

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.