Friss videóban disznólkodik a Mudi

Nuskull Magazin

A nemrég nálunk is bemutatkozott Mudi zenekar elkészítette első videóklipjét. A budapesti stoner-banda a tavalyi Animalism kislemezről a Mangalitza című számát választotta ki, mely egy próbatermes videót kapott. A zenekar gitárosa, Kovács Petyesz az alábbiakat fűzte a megjelenéshez:

A 2019 legvégén megjelent, bemutatkozó EP második trekkjét, a Mangalitzát filmesítettük meg, hogy végre indíthassunk rá egy kétezer forintos Facebook-hirdetést. Van benne fény, sötét, nyál, bukfenc és aikido, a végén pedig megpörkölik a végítéletre váró, túlérett hízót. Egyébként a dal rólunk szól, emberekről. Növünk, csak növekedünk, aztán az elpazarolt éveinket felperzseli a vég, ami elől még naivan a sárban keresünk némi búvóhelyet, elhitetve magunkkal, hogy talán nem lesz vége. A videó anyagot Farkas Zénó Rolf készítette, ezúton üdvözöljük!

A banda hamarosan bejelenti a tavaszi koncertdátumait, érdemes figyelni a Facebook-oldalukat.

//www.youtube.com/watch?v=9Ae9hmCptUE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.