Ocean Chief – gyengébb szívűeknek nem ajánlott az új albumuk

Fémforgács

Hamarosan új nagylemezzel jelentkezik a svéd doom/stoner egyik alapkövének számító Ocean Chief. A 2001-ben alakult banda új albuma Den Tredje Dagen címmel május 17-én jelenik meg az Argonauta Records újabb kiadványaként.

Büszkén mutatjuk be új albumunk, ami közel 20 évvel a banda megalakulását követően jelenik meg. Az volt a szándékunk, hogy a banda eredeti gyökereihez térünk vissza; vagyis egy őrületes riff-bonanzára kell számítani. Ezen a lemezen továbbá megismerhetitek a banda nyersebb és sötétebb oldalát. Többnyire kísérteties nóták szerepelnek ezen az albumon, még mi magunk is majdnem megrémültünk a munkálatok közben. A gyengébb szívűeknek nem ajánlott ez az anyag, de a hangos doom zenét kedvelőknek annál inkább!

Lemezükről elsőként a zord riffekben gazdag Den Tredje Dagen dalukkal lehet megismerkedni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.