Vasárnap Alcest és Birds in Row az A38 Hajón

Nuskull Magazin

Másfél évvel a 2018-as Fekete Zajon adott lenyűgöző koncert után újra nálunk koncertezik az Alcest, ezúttal Budapesten. A február 23-án az A38 Hajón tartott koncertnek két vendégzenekara is lesz, a Birds in Row és a Kælan Mikla. A ‘Zaj szervezőinek beharangozója az estéről:

A shoegaze, post-metal és black metal úttörő elegyével induló francia Alcest nagy utat járt be az alakulása óta eltelt 20 évben. Hálás és ragaszkodó rajongói kultikus státuszba emelték a sötét, túlvilági szépségű zenéjükért. Neige és csapata a 2018-as Fekete Zajon is csodát művelt, idén pedig legújabb Spiritual Instinct albumának turnéjával újra ellátogatnak hozzánk egy mini Fekete Zaj Fesztiválnak megfelelő turné lineuppal: az izlandi synth-punk lánytrió, az egyre látványosabb sikereket elérő Kælan Mikla, valamint a sötét hangulatú francia post-hardcore/hardcore punk zenekar, a Birds in Row kíséretében.

Jegyek még kaphatók a Tixán és a helyszínen, egyéb infók a facebook-eseményben.

Fotó: Somogyi Lajos – Bands Through the Lens / Fekete Zaj

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.