Marblebog – 15 év után új album az egyszemélyes hazai black ambient metal formációtól

A 2005-ös Wind Of Moors után 15 évvel új albummal jelentkezett a black metalban utazó hazai egyszemélyes Marblebog. Kietlen című albuma február 15-én jelent meg digitálisan, CD-n és kazettán. A Kietlen lemezt CD-n az indiai Cyclopean Eye Productions jelentette meg, a kazettaverziót pedig az amerikai Dread Records. A lemez borítójának fotója 2019. szeptember 13-án, pénteken a Pilis-hegységben telihold alatt készült.

A Kietlen megjelenését még őszre tervezték, a kis csúszás óta pedig Ermitus címmel egy újabb EP-vel is gazdagodott a Marblebog diszkográfiája.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!