Vomiting Blood Night – Valentin napi koncert a 10. születésnapját ünneplő Morhord zenekarral

Február 14-én már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a dunaújvárosi Kaptár Music Pubban a Vomiting Blood Night. Az est házigazdája ezúttal a 10. születésnapját ünneplő Morhord lesz! Számukra több szempontból is nagy jelentőséggel bír az esemény. Először játszik hazai pályán a zenekarral Fekete Zoltán, az új énekes! Természetesen több korábbi tag is fellép egy – egy régebbi dal erejéig. Az este nem csak múltidézés, hanem jövőbe tekintés is, ugyanis az idén megjelenő Bloodshed című lemezükből is kapunk némi ízelítőt, az album nyitó tételére jelentettek meg egy klipet pár hete.

Aki már járt korábban Vomiting Blood Nighton, az tudja, hogy a látványra is nagy hangsúlyt fektetnek a srácok, ez alkalommal sem lesz ez másképp! A kisebb underground fesztnek is beillő rendezvény további fellépői közt lesz a veszprémi death/grind szörny Krampüs, a death/black vonalas fővárosi Nekrológ, valamint itt tépi le először a fejeket a nem is oly régen, tapasztalt veszprémi zenészekből alakult Glorykill!

A belépés ingyenes!

Tervezett menetrend:

20.30 – Glorykill
21.20 – Krampüs
22.20 – Morhord
23.30 – Nekrológ

A koncert Facebook oldala

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.