Üsd ki! – Itt egy K.O. az Actiontől!

A tavaly év végén doboscserén átesett zenekar új dallal jelentkezett, egyúttal egy kicsit más arcát is felvillantja, mint eddig. Felesleges lenne tagadni, hogy Sümeghi Tamás érkezésével friss lendület is érkezett a csapatba, akik már elkezdtek dolgozni a legutóbbi, Ébredő Erő címmel megjelent lemez folyatásán. Ennek első szelete és egyben az új felállás első közös dala, az Üsd ki!

“A dal egy velős, már-már thrashes darab, igazi zúzda! Forgattunk hozzá egy studio session videót, amit a Szent György Informatikai és Hangmester Iskola stúdiójában készítettünk el, az ő segítségükkel, amit ezúton is köszönünk! A Sümeghi-Egyházi ritmusszekció már Szekeres Tamásnál is bizonyított anno, ez a lendület pedig a csapat élő teljesítményében is érezhető az utóbbi időben!” – nyilatkozta a zenekar.

Üsd ki!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.