Lamb of God – újra tele energiával

Másjus 8-án érkezik a  Lamb of God új lemeze, ami a banda nevét fogja viselni. “Az a tény, hogy az új album címe a nevünket viseli, egyfajta kinyilatkoztatás részünkről.” – nyilatkozta a banda énekes, Randy Blythe. “Ez a Lamb Of God 2020-ban. Itt és most!

A lemezen vendégként Jamey Jasta (Hatebreed) és Chuck Billy (Testament) szerepel majd, amiről elsőként Checkmate videójuk nézhető meg. A dalról Mark Morton gitáros az alábbiakat mondta:

A Checkmate dalban minden komponens benne van, amit a Lamb Of God hangzásilag kifejlesztett az elmúlt két évtized során; de ugyanakkor tele van ambícióval és lendülettel, ahogy azt egy új fejezetbe vágó bandától elvárhatnánk. Újra feltöltődtünk energiával! Sosem voltunk még ennyire izgatottak!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.