Sylosis – megjelent a brit thresherek visszatérő lemeze

Cycle Of Suffering címmel jelent meg a dallamos, modern thrash metalt játszó brit Sylosis ötödik albuma, amit már a csapat új felállásában készítettek el.

Három hosszú év után a Sylosis visszatért! Minden rajongónknak szeretnék köszönetet mondani a türelemért és a támogatásért, amit az elmúlt néhány évben adtak. A Cycle of Suffering albumunk nekik készül. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Carl Parnellnek a Sylosis-ban töltött idejéért. Sok jó évet töltöttünk együtt és csak is legjobbat kívánjuk neki további karrierje során. És egyúttal üdvözöljük Conor Marshallt a Sylosis soraiban, aki egy lenyűgöző játékos és zenész.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!