Moby Dick újra a Végállomásban tarolt

Hétvégén a Moby Dick zenekar lépett fel a Végállomás klubban. Őket pedig megelőzve a Red Rockets, és az Innistrad adott koncertet vendégként. Red Rockets hazai pályán hozta a maximumot, amit csak lehet. Sok ismert dalukat hallgathattuk, ismerhettük meg. Sajnos sok képet róluk nem tudtunk készíteni, mivel a technika ördöge betalált minket, így telefonos képekkel kellett ügyeskednünk. Ez a hiba a többi zenekarra helyre jött, ezúton is szeretnénk elnézésetek kérni a fotók hiányossága miatt. Videót viszont készítettünk, ami a cikk alján található.

Innistrad koncerten másodszor voltunk ami ugyanolyan jó élmény volt mint az első találkozás. Hatalmas energiával töltik be a színpadot, ütős dallal, és szöveggel fűszerezve. Nagyon tetszett a csapat munkája, így aztán biztos hogy találkozunk még.

Következő fő zenekar pedig a Moby Dick volt akik a megszokott hangulatot hozták. Utoljára Smicit decemberbe láttuk Szombathelyen a Kárpátia zenekarral közös előadásban. Most pedig visszatért a Moby Dick-el hogy az egész klubbot elvarázsolja. Szerintünk sikerült! Szerintetek?

További fotók a linken:
https://www.facebook.com/pg/haverockkozosseg/photos/?tab=album&album_id=2589198317978591

Köszönjük a szervezőknek, és a zenekaroknak a bulit. Köszi nektek akik eljöttetek, találkozunk hamarosan!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!