Defender: új képregényes klip az August Burns Redtől

Nuskull Magazin

Kétségtelen, hogy az August Burns Red még mindig az egyik legkreatívabb metalcore-zenekar. Igaz ritkán, de ez a videóklipjeik terén is megmutatkozik. Viszont a Defender című új dalhoz összehozták talán az eddigi legjobb kisfilmjüket, amely tükrözi, hogy mennyire imádják a képregényeket – olyannyira, hogy még a tagok szuperhős-énjei is feltűnnek benne. A szám az április 3-án megjelenő, Guardians címet viselő lemez első előfutára, aminek már a borítójáról és a dallistájáról is lerántották a leplet.

1. The Narrative
2. Bones
3. Paramount
4. Defender
5. Lighthouse
6. Dismembered Memory
7. Ties That Bind
8. Bloodletter
9. Extinct by Instinct
10. Empty Heaven
11. Three Fountains

Jake Luhrs frontember egyébként korábban így nyilatkozott az anyagról:

Az irány, amibe a banda dalszerzés szempontjából halad, elég izgalmas, és szerintem egy kicsit előtérbe került, hogy a zene emészthető legyen. Nem azt mondom, hogy konkrétan egyszerűsítenénk rajta, de könnyebb lesz a hallgató számára megfogni, hogy mi is történik.

Az előző albumokon sokszor úgy döntöttünk, hogy elkanyarodunk valami nagyon progresszív, meglepő irányba. Játszadoztunk ezzel egy kicsit, és tök jó, hogy ha meghallgatod az összes albumot (persze gondolom, mindig minden előadó ezt mondja), nem egyformák. Ennél a lemeznél érezhető lesz a fejlődés és a változások. Szerintem nagyon fontos, hogy ezt továbbra is így csináljuk.

A srácok jó szokásukhoz híven idén is jönnek hozzánk, hogy június 16-án a Dürer Kertben bemutassák az új albumot. Vendégeik a Motionless in White és a Bury Tomorrow lesznek, további részletek a Facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=48L67oBBvHQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.