Lemurian Folk Songs – az univerzum mantrái – albumpremier

Szinte még ki sem hűlt a pszichedelikus blues rock, fúziós stonert játszó budapesti Lemurian Folk Songs  legutóbbi Ima今 című lemeze, máris itt van annak folytatása a Logos, amin most kicsit szellősebbre véve elszállós hangulatukat, az univerzum vibrálásait hozták el nekünk.

Ezt a “nyersanyagot” élő felvételként vettük fel az Ima 今 lemezünkkel együtt 2019 nyarán az ABnormal Studio-ban. Figyelem! Ez egy fél-analóg felvétel valódi hangképpel és alacsony tömörítéssel. Az igaz élmény érdekében kérjük, játssza le hangosan!

Annak érdekében, hogy megértsük mi is egy mantra, át kell venni azt a perspektívát, amely az összes dolgot a hang és a mozgást veszi figyelembe. Az univerzumban minden egy rezgés; ennek a rezgésnek van élő érzése beszélni, a megnyilvánuló láthatatlan világot kifejezni. A mozgás, mint hangszó és a mantrák feltárása.

EA: A mantrák általános tanáról

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.