Her Chariot Awaits: tavasszal jön az első album!

A norvég Sireniából ismert Ailyn 2016-os, botrányos kényszertávozását követően sem hagyta veszni tehetségét. Dolgozott a Secret Rule-lal, a Déblerrel és a Melted Space-szel is, tavaly októberben pedig felfedte: új együttest alapított, amely formáció a Her Chariot Awaits nevet kapta. 

72108548_112777803466319_2760452975234121728_o.jpg

Mostanáig csend honolt a spanyol szépség háza táján, ám a mai napon, a zenekar Facebookos oldalán bejelentette: április 10-én érkezik a Her Chariot Awaits első lemeze, amelyet saját magukról neveztek el, de ez még nem minden, mert ígéretük szerint napokon belül láthatjuk az első videót is.

A csapat természetesen felfedte a dalcímeket és a borítót is:

1. Misery
2. Dead & Gone
3. Screaming Misfire
4. Stolen Heart
5. Constant Craving
6. Say No
7. Line Of Fire
8. Turning The Page
9. Take Me Higher
10. Just Remember
11. Forgive Me Dear

És a lemez borítója:

 

hca.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!