Brant Bjork – az új lemez a valódi kreatív természetem

Április 10-án saját neve alatt jelenik meg a desert rock királyának Brant Bjork 13. albuma, amin most minden hangszeren ő játszik. A Kyuss egykori, valamint a Kyuss Lives!, a Vista Chino, Fu Manchu stb… rock guruja most visszanyúl egykori gyökereinek sivatagi világához. Lemezéről elsőként Jungle In The Sound dala hallgatható meg, amiről így beszél:

A művészek elkötelezték magukat amellett, hogy hiteles bizalmat találjanak a bizonytalanság mai világában. Miután felfedezték a művészetek bizalmát, máris megadják magukat annak, ami az igazi kreativitás természete. Ez az új lemez a valódi kreatív természetem, amiről a nyitó dal, a Jungle In The Sound tökéletes példa erre az átadásra.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!