Teljes a Fishing on Orfű programja

A Fishing on Orfű bejelentette a teljes idei programját, ami most is igen színvonalasra sikerült. Mondjuk ez annyira nem is meglepő, ugyanis minden évben jobbnál jobb hazai underground metal- és hardcore-bandákat lehet elcsípni a feszten, főleg a féregjárat színpadnál. Ez idén sem lesz másként, ráadásul eddig Orfűn sosem látott bandákkal is bővült a felhozatal. Számunkra talán a fesztivál pénteki napja a kiemelkedő, amikor többek között a Lazarvs, a Téveszme, a Stubborn, az Óriás, a Berriloom and the Doom, a Cüshty, az Oaken és a horvát She Loves Pablo is fellép.

A fesztivál headlinerei idén a 20 éves 30Y, illetve az újra összeálló Heaven Street Seven lesznek, akik mellett olyan előadók lépnek még fel, mint a Belga, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Vágtázó Halottkémek, Hobo, Kúrbi, a Ricsárdgír, a Tranzkaphka, a Hiperkarma és még sokan mások. Minden további infót, napi lebontásokat, jegyárakat, stb. az eseménynél megtalálsz.

//www.youtube.com/watch?v=bZ72vEsbls8

//www.youtube.com/watch?v=svb0kfGzZ5o

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!