Watch My Dying – itt az első fejet javított videója

Első fejezet, avagy Az alvásidőmeghajtású matematikamasina dalának videójának javított változatával tért vissza a Watch My Dying.

Az Első fejezet című dalt/szöveges videót a Stagediving fesztiválra hoztuk ki, de azóta tökéletesítettünk rajta. Mivel semmi tétje nincs, és nem tekintjük lóversenynek a nézettségi számokat, lecseréltük a YT videót.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!