Lord Of The Lost: új klipes dal érdezett a csapattól

Renegades” címmel augusztus 16-án jelent meg az epikus folk és melodic death metalt ötvöző német EQUILIBRIUM hatodik albuma, amely az első lemezük az új basszusgitáros – énekessel, a Skar Productions Youtube csatornáról ismerhető Skarral, azaz Martin Bergerrel, és az új billentyűssel, Skadi RosehursttelJanuár 28-án a lemezt és az új felállást Budapestre is elhozzák majd. A Dürer Kertben vendégeik a dark rock vonalas, szintén német LORD OF THE LOST és a melodic death metalban erős NAILED TO OBSCURITY lesznek.

LORD OF THE LOST most egy friss klippel jelentkezett, amit a 2018-as “Thornstar” lemez “Under The Sun” című dalához forgattak.

A koncert hivatalos esemény Facebookon:
www.facebook.com/events/338792140142703/ 

Equilibrium közlemény korábban a turnéval kapcsolatban:
Alig várjuk, hogy újra útra keljünk és a zenénket, illetve annak üzenetét tovább terjesszük ezekben a csodás országokban! Büszkék vagyunk arra, hogy a Lords Of The Lost és a Nailed To Obscurity is csatlakozik hozzánk a 2020-as turnén. Mindegyik zenekar nagyon különleges a maga nemében és az egész csomag egy olyan speciális élményt garantál, amit bizonyosan nem akartok kihagyni!

A Hammer Concerts bemutatja:
EQUILIBRIUM (DE)
Lord Of The Lost (DE)
Nailed To Obscurity (DE)

2020. január 28.

Budapest, Dürer Kert, Nagyterem

Jegyek:
6999 Ft – elővételben
7999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

Jegyek online:
jegy.rock1.hu/equilibrium-durerkert_20200128

A zenekarok online:
www.facebook.com/equilibrium/
www.facebook.com/lordofthelost/ 

www.facebook.com/nailedtoobscurity/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!