Lord Of The Lost – Január 28-án az Equilibrium vendégeként jönnek Budapestre

Az utóbbi időszak egyik feltörekvő zenekarának számító Lord Of The Lost tavaly augusztusban hozta ki a sorban hatodik albumát, ami a Thornstar nevet kapta. A német banda eredetileg Hamburgból indult és Chris Harms frontember hívta életre, aki kezdetben szólóprojektként publikálta az első dalokat, ám a rengeteg pozitív visszajelzés miatt a hamburgi zenei életből megalkotta saját zenekarát, amivel hosszabb távon tudott maradandót alkotni.

A zenekar híres arról, hogy több stílust ötvöz a zenéiben, és albumról albumra képes fejlődni és újra megújulni, ezzel megelőzve azt, hogy könnyen be lehessen őket kategorizálni. Pályájuk legelején zenéjük alapjául a dark és goth metal, valamint a glam rock szolgált, amit azóta ötvöztek többek között a modern, indusztriális, elektronikus és klasszikus zene elemeivel, mondhatni elég sikeresen. Legfrissebb klipjük pedig most készült el az Under The Sun című számhoz.

Az pedig külön öröm, hogy január 28-án a Dürer Kertben koncertezik az epikus pagan/folk metalt játszó német Equilibrium, vendégként pedig magukkal hozzák a dallamos death metalban erős Nailed To Obscurity-t és a dark rock vonalas Lord Of The Lost-ot is.

A koncert Facebook oldala

A Hammer Concerts bemutatja:

EQUILIBRIUM (DE)

különleges vendég: Lord Of The Lost (DE)
további vendég: Nailed To Obscurity (DE)

2020. január 28.
Budapest, Dürer Kert, Nagyterem

Jegyek:
6999 Ft – elővételben
7999 Ft – a koncert napján és a helyszínen

ONLINE JEGY – katt ide!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!