IV. British Punk Invasion – A Subhumans is felsorakozott a The Vibrators és a The Varukers mellé

November 28-án negyedik alkalommal is lecsap a fővárosra az ország talán legizmosabb koncertsorozata, a British Punk Invasion, és 2020-ban is az angol punk legjavát szabadítja el a Dürer Kert falai között! Finoman szólva sem zsákbamacska koncepció keretében ismét legendás brit csapatok sora tolja majd a képünkbe, hogyan is kell amúgy zenei módon igazán dühösen és őszintén beinteni a társadalomnak.

A korábban bejelentett The Vibrators és a The Varukers mellé most egy harmadik banda is felsorakozott, egy újabb punk rock veterán, az 1980-ban megalakított Subhumans. A banda ma is szinte ugyanabban a felállásban játszik, mint négy évtizede: Dick Lucas az énekes, Bruce Treasure a gitáros és Trotsky a dobos, de a basszer Phil Bryant is 1983 óta tagja az anarcho-punk úttörőknek. A csapat legutóbbi albuma szeptemberben jelent meg Crisis Point címmel.

A koncert Facebook oldala

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!