Whitesnake – Így készült a Flesh & Blood album

Flesh & Blood címmel 2019. május 10-én jelent meg a legendás Whitesnake soron következő nagylemeze. A világhírű banda a David Coverdale (ének), Reb Beach (gitár), Joel Hoekstra (gitár), Michael Devin (basszusgitár), Tommy Aldridge (dobok) és Michele Luppi (billentyűs hangszerek) felállásban készítette el a május 10-én megjelent 13. stúdióalbumát. Az új lemez első dala és videója Shut Up & Kiss Me címmel február 14-én került a nagyközönség elé, 8 év után pedig végre Budapesten is látható volt a Whitesnake, a buli 2019. június 25-én volt a Barba Negra Trackben (a koncertről ITT olvashattok bővebben).

A lemez megjelenése után a Flesh & Blood album Trouble Is Your Middle Name dalhoz pedig készült egy friss klip, amit a nyári európai koncerteken rögzítettek, most pedig a zenekar közzétett egy 15 perces EPK-t, (elektronikus press kit) amely a lemez elkészítését mutatja be.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!