Grin – LSD-vel átitatott pokoli utazás

Januárban közepén érkezik a német pszichedelikus heavy/doom/stoner Grin duó Transluscent Blades címmel ellátott második lemeze, amiről máris itt van a delejes vibrálásokkal teli címadó daluk videója.

A Transluscent Blades tematikus szempontból a végről és az új kezdetekről szól. Az egészet vizuálisan egy LSD-vel átitatott pokoli utazásba csomagolja Sven Liebold a reggeli gombás szedés mestere.

Grin – Transluscent Blades

(Schmiede Crazysane Records)

1. Helix
2. Orbital Grace
3. Translucent Blades
4. Husk
5. Electric Eye
6. Holy Grief
7. Antares
8. Reviver

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.