BIPØLÄRIS – Megjelent és végighallgatható az új EP: Szerotonin mezők

Szerotonin mezők címmel megjelent és végig is hallgatható a 2018 novemberében alakult győri Bipøläris 4 tételes második EP-je.

"Megjelent a második EP-nk 4 új számmal, Szerotonin mezők címmel. Elérhető az ismert zenemegosztókon. Köszönjük az egész éves támogatást mindenkinek, aki egy kicsit is hozzájárult a felvételek létrejöttéhez, vagy akár csak megnézett minket bármelyik koncertünkön. Hamarosan jelentkezünk új koncert dátumokkal, és új hanganyagokkal. Találkozunk 2020-ban!"

 


www.facebook.com/BPLRS89

 

 

BIPØLÄRIS - Szerotonin mezők EP (2019)
Youtube


Spotify

BIPØLÄRIS feat. Nagy Viktor - Szélrøzsa (a Szerotonin mezők EP előzeteseként)
BIPØLÄRIS - Averziø (a Szerotonin mezők EP előzeteseként)
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!