Steel Panther – A magyar lányok bejöttek nekik, nyáron visszatérnek Budapestre

Heavy Metal Rules címmel szeptember 27-én jelent meg a Steel Panther ötödik albuma, a 2017-es Lower The Bar lemez folytatása, amelynek ezúttal is Jay Ruston volt a producere. A srácok továbbra sem változtattak a recepten, szóval a glam és a ’80-as évekbeli hard rock legjobb hagyományait gyúrták egybe. A Steel Panther július 17-én, pályafutása során első ízben végre Magyarországon is fellépett. A helyszín a Barba Negra Track volt, élménybeszámolót ITT olvashattok.

Aki esetleg lemaradt a fergeteges buliról, újabb lehetőséget kap, hogy élőben is megnézze a srácokat, ugyanis a Steel Panther visszatér Magyarországa. A koncert ezúttal is a Barba Negra Trackben lesz, június 14-én.

A koncert Facebook oldala

A CONCERTO Music bemutatja:

STEEL PANTHER

2020. június 14.
Barba Negra Track (szabadtér)

jegyárak:
– early bírd: 7.900.- (limitált)
– 8.900.-
– június 1-től 9.900.

Fan club elővét: 2019. december 17., 11:00
Általános elővét: 2019. december 19., 11:00

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.