A boszorkányoknak is vannak érzéseik – Új dalt adott ki a Bipøläris

A tavaly alakult győri Bipøläris új videoklippel vezeti fel a december végén érkező, Szerotonin mezők című kislemezét. Erről az első megjelent szám az Averziø, melyet alább már mutatunk is. A négyszámos új anyagra egyébként érdemes lesz majd odafigyelni, mert elég érdekes közreműködések is lesznek rajta, nem csak hardcore-vonalról. Többet egyelőre nem árulhatunk el az anyagról, de hamarosan minden kiderül.

A zenekart idén utoljára december 20-án a Dürer Kertben lehet megnézni, a Téveszme, a Hanoi és a nemecsek társaságában. Minden további infót az eseménynél megtalálsz.

//www.youtube.com/watch?v=k2TfkxZOubs

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!