Végállomás – Klippremier – Mondd csak

Rockvilág.hu online rockmagazin

Mondd csak címmel egy klipes új dallal jelentkezett az 1998 nyarán indult várpalotai punk rocker Végállomás. A dalban vendégzenészek is hallhatók: Hohmann Bálint és Barczi András a Counter Clockwise zenekarból! A srácok készülnek a jövő évi koncertekre, amelyekből előreláthatóan lesz bőven belföldön és külföldön egyaránt! Addig is kellemes ünnepeket kívánnak mindenkinek.

„A zenekar története, mint olyan 1998 nyarán indult. 2002 óta koncertezünk aktívan. 2004-ben került rögzítésre első a “Szerencse Forgandó” címen megjelent lemezünk, ezt követte 2006-ban a “Semmit nem ér már…”. A következő három évben 2 demot osztottunk meg a nagyvilággal, a zenekar akkori munkáját prezentálva. 2010. őszére rögzítésre került egy lemez Veszek egy lányt! címmel a megjelenése viszont 2011-re csúszott. 2012-t egy válogatás lemezzel indítottuk 7/7 címmel.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.