Rockmaraton 2020 – Svéd melodikus death metal alapvetés, New York-i hardcore legenda, német metalcore és kb. az utolsó 12 hazai fellépő!

Újabb adag fellépő nevét jelentette be a Rockmaraton szervezőgárdája a jövőre harmincadik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényre. Ezúttal három külföldi és egy tucat hazai zenekar nevét hozták nyilvánosságra, hozzátéve, hogy a magyar csapatok listája ezzel már szinte teljes. Na de nézzük, kik is az újonnan érkezők, a jövő évi 30. Rockmaraton fesztiválra. Érkezik a svéd melodikus death metal egyik alapvetése, a Dark Tranquillity, visszatérnek a Szalki-szigetre a New York hardcore "keresztapái" az Agnostic Fronték, valamint egy német, hazánkban már fellépett electro/metalcore csapat, az Eskimo Callboy. Hazai részről pedig ott lesz jövőre július 6-11. között Dunaújvárosban az Angertea, az Alcohol, az At Night I Fly, az Athame, a Bajnoq, a God Shaped Devil, a Macskanadrág, a Needless, a Paddy And The Rats, a Plasticocea, a Tiansen és a Végbélszakadás.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.