APOCALYPTICA – Januárban új album, klippel a harmadik dal: En Route To Mayhem

Cell-0 címmel 2020. január 10-én jelenik meg a csellómetalos finn Apocalyptica új albuma, amelyről már itt is a harmadik előzetes dal, a videoklippel kísért En Route To Mayhem.

Eicca Toppinen: "Az En Route To Mayhem a hedonikus igényekről szól, ahogy azok kapzsisággá és agresszióvá fejlődnek, elvezetve egy belső káoszba, a vég pedig elégedettség nélkül jön el. Ez a videónk kihangsúlyozza azt a tényt, hogy hiába is gondoljuk, hogy miközben dolgokat pusztítunk el, valamint az életet magunk körül, a kontroll továbbra is a kezünkben van. Az élet végül maga veszi át az irányítást, mindig. Nem mi kontrolláljuk az igazán nagy dolgokat, és ennek tudatában kell lennünk, nagyobb tisztelettel kell viseltetnünk a körülöttünk levő élet iránt."

 


www.facebook.com/ApocalypticaAz új Apocalyptica lemez megjelenését nagyszabású turné is kíséri a Sabaton társaságában, és ennek lesz magyar állomása is: a Budapest Arénában 2020. január 22-én. A koncert harmadik fellépője az Amaranthe lesz.

A Cell-0 lemez 17 éve az első instrumentális anyag az Apolypticától, azaz amolyan 'vissza a gyökerekhez' album. A producer maga a zenekar volt, a keverést Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Metallica, Black Sabbath, Lana Del Rey stb.) végezte.


A budapesti koncert Facebook oldalaA Hammer Concerts, a Rock1 és a Live Nation Magyarország bemutatja:

THE GREAT TOUR feat.
SABATON
különleges vendég: APOCALYPTICA
vendég: AMARANTHE

2020. január 22.
Budapest Aréna

Programkezdés: 19:00

Jegyárak:
12.900 Ft - álló jegy (korlátozott számban “early entry” jegy váltható)
14.900 Ft - ülő jegyAPOCALYPTICA - En Route To Mayhem (a 2020-as Cell-0 albumhoz)
APOCALYPTICA - Rise (a 2020-as Cell-0 albumhoz)
APOCALYPTICA - Ashes Of The Modern World (a 2020-as Cell-0 albumhoz)
APOCALYPTICA - Fields Of Verdun (Sabaton feldolgozás, 2019)

 APOCALYPTICA - Cell-0
(01/17 - Eleven Seven)

01. Ashes of the Modern World
02. Cell-0
03. Rise
04. En Route To Mayhem
05. Call My Name
06. Fire & Ice
07. Scream For The Silent
08. Catharsis
09. Beyond The Stars

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.