ROCKSTARS NOT DEAD – Ma este az Instantban idézik meg a 80-as évek rockzenéjét!

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

Ma este az Instantban Rockstars Not Dead koncert lesz.

"Rockstars Not Dead – ünnepi '80's rock' műsor az Instantban december 7-én! Aki szereti a dallamos metalt, rockot, illetve kedveli a 80-as évek bandáit, az ne hagyja ki a Rockstars Not Dead szombati ünnepi koncertjét a Belvárosban! A Stardustból és az Avatarból is ismert, fanatikus '80's' rajongó gitáros-énekes Gellér Tomi által életre keltett csapat különleges műsorral vár mindenkit, aki kicsit ki akar szabadulni az ünnepek előtti őrületből."

 


A koncert Facebook oldala


Tomi szavaival:

'Hogy mi is ez? Ez nem egy adott zenekar tribute-műsora, hanem a rock és a könnyűzene legfényesebb, legóriásibb évtizedének hangulata előtt tisztelgünk! Tesszük mindezt egy óriási, Veletek közös bulival, ahol mi 2 órán keresztül muzsikálunk, Ti meg velünk együtt táncoltok, buliztok, meg minden ami ilyenkor előfordul... (nevet)

Amennyiben jelent neked valamit a Def Leppard, KISS, Dokken, Skid Row, Iron Maiden, Van Halen, Bon Jovi, Winger, Whitesnake, Poison, Mötley Crüe vagy a Europe, akkor egyértelműen ott a helyed!


 Amellett, hogy minden koncertünkön iszonyat nagy slágereket is műsorra tűzünk, igyekszünk kultúrmissziót is folytatni, ezért sokszor olyan dalok kerülnek elő a kedvenceinktől amik más bandától itthon nem nagyon kerülnek elő! Nem hiszem, hogy játszotta valaki itthon mostanában pl. az egyes Bon Joviról a Roulette-et, vagy az Autographtól a Turn Up The Radiot! Amit kapsz tőlünk, az egy 1978-93 közti slágerlista, és nem félünk előkapni (nyilván rockosabb felfogásban eljátszott) Flashdance betétdalt, Duran Duran-t, vagy INXS-t sem!

 Itt egyszerű örömzenélés zajlik, korhű cuccokban, fényekkel, feltúrt hajakkal, sminkkel és mindenféle őrülettel, ráadásul a legkedvesebb zenésztársaimmal, név szerint Szabó Dani (Divided) Vicky Sunday (Where Is Cooper, Sounday INC, stb), Vincze Zoli (Snake Heart) Jósa Tomi (Divided, Archaic), Gieszer Tomi (Örökség, Cherokee), Nagymihály Lajcsi (Invader, Candy Shop, Love Gun, stb). Kortársaimnak azt mondanám, ha hozzám hasonlóan olvasgattad a Sokkolókat a Hammerben, úgy 25-30 évvel ezelőtt, majd ezek alapján vetted meg mondjuk a zseniális Drive, She Said lemezeit, akkor ezzel a koncerttel nem tévedhetsz!'

A Rockstars Not Dead előzenekara egyébként a Retröxx, akik a synth-wave és a rock/metal egyesítésén dolgoznak. Egy szó mint száz: elő a hajlakkot és a spandex gatyákat, a magas szárú csukákat; csajok: a minit és a tűsarkút és december 7-én irány az Instant!"


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.