L.A. Guns – Ők is elkezdtek ünnepelni, karácsonyi EP-vel jelentkeztek

The Missing Peace címmel 2017. október 13-án jelent meg a Frontiers kiadóhoz szerződött L.A. Guns tizenegyedik albuma, ahol 17 év után ismét együtt zenélt a ’80-as évek Sunset Stripjének két emblematikus figurája, Phil Lewis énekes és Tracii Guns gitáros. Lewis és Guns utolsó közös albuma a 2000-es Waking The Dead volt.

A folytatásra sem kellett sokat várni, The Devil You Know címmel idén, március 29-én újabb L.A. Guns nagylemez került kibocsájtásra, és, hogy főhőseink továbbra sem lankadnak a dalszerzésben, ékes bizonyítéka a karácsony alkalmából Another Xmas In Hell címmel kiadott 5 dalt tartalmazó EP.

The L.A. Guns – Another Xmas In Hell
(December 6)

01. The Bills / Christmas Is The Time To Say I Love You
02. Merry Xmas Everybody
03. Dreidel
04. There Ain’t No Sanity Clause
05. Merry Christmas (I Don’t Want To Fight Tonight

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.