(O) – újrakiadásra kerül a rejtélyes banda első EP-je

A Napalm Records gondozásában újra kiadásra került a rejtélyes progresszív death metalos dán (O) zenekar debütáló EP-jét, amiről most 1136 daluk hipnotikus és impulzív villogó eufóriában burkolt videójuk nézhető meg.  A videó mellé egy figyelmeztetést is kiadtak: A nagy intenzitású fények, látványok rohamokat okozhatnak az epilepsziában szenvedő embereknél.

Örülünk, hogy debütáló EP-nk a Napalm Recordson keresztül újra kiadásra kerül.  Az EP-t 2017-ben adtuk ki, és az akkori vinyl-ek szerencsére elég gyorsan elfogytak. , Most lehetőségünk van arra, hogy újra eljutassuk hozzátok. Ezzel az újbóli kiadással együtt kijött 1136 dalunk videó premiere is. A videóhoz ugyanazt a vizuális kódolást alkalmaztuk, mint amit az élőhöz is használunk, melyet barátunk, Sune Petersen képzőművész készített el. Úgy gondoljuk, hogy a véletlenszerű, mégis ellenőrzött formák és mozgások nagyon jól kiegészítik az EP témáját és hangulatát.”

(O) – EP

(Napalm Records)

Side A: 

1. (1136) 

2. (338) 

3. (441)


Side B: 

4. (1212)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.