SCOUR – Egy klasszikus Bathory dal Phil Anselmóéktől: Massacre

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour eddig két EP-t adott ki (Red 2016, Grey 2017), 2020-ban pedig megérkezik majd a harmadik is, a Black. Annak előzetese a Massacre című Bathory dal feldolgozása, amit egyébként a koncerteken is játszani szokott a Scour.

Az eredetileg az 1987-es Under The Sign Of The Black Mark című harmadik Bathory albumon megjelent nóta átdolgozásának stúdiós verziója pénteken jön ki, akkor lesz ingyenesen letölthető, de máris meghallgathatod.


A Scour soraiban Phil Anselmo mellé a Cattle Decapitation gitárosa, Derek Engemann, az Animosity gitárosa, Chase Fraser, valamint John Harvis basszer (Pig Destroyer stb.) sorakozott fel, a dobos pedig Adam Jarvis (Pig Destroyer, Misery Index).www.facebook.com/scourband
 
SCOUR - Massacre (Bathory, 2019, a 2020-as Black EP előzeteseként)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.