RAY ALDER – Klippremier a Fates Warning énekesétől: Wait

HammerWorld Forró Drót (hu/atom)

What The Water Wants címmel októberben jelent meg a Fates Warning énekesének első szólólemeze, amelynek Wait dala most egy hivatalos klipet is kapott. A Fates Warning 2020-ra tervezi az új albumát, Ray Alder pedig a szólólemezt Mike Abdow-val, a Fates Warning turnégitárosával, Tony Hernandóval, a Lords Of Black gitárosával és az Ignite-ból ismert Craig Anderson dobossal készítette el. A producer Simone Mularoni (Rhapsody, Michael Romeo, DGM) volt.

A novemberi HammerWorld magazinban egy interjút is találsz az énekessel.

Ray Alder: "Már jó ideje megvoltak ezek az ötleteim, de sosem volt időm leülni és dalokat írni. Mivel azonban a Fates Warning tartott egy kis pihenőt, végre össze tudtam rakni az albumot. Remélem, hogy ti is annyira élvezni fogjátok, mint mi a dalírást és a stúdiózást!" 
www.facebook.com/RayAlderOfficial

RAY ALDER - Wait (a 2019-es What The Water Wants albumhoz)
RAY ALDER - Crown Of Thorns (a 2019-es What The Water Wants albumhoz)
RAY ALDER - What The Water Wants (szöveges videó a 2019-es What The Water Wants albumhoz)


 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.