Hexekration Rites – EP-előzetes

Fémforgács

Desekration Manifesto címmel adja ki első EP-jét a francia balck metalos Hexekration Rites duó.

A Hexekration Rites azért jött létre hogy visszatérjen a black metal elsődleges lényege. Nem csak a zenében, annak lelkiségén keresztül is.

A fekete duó közel 22 perces, 5 dalos EP-jéről, ami november 22-én fog kijönni az Atavism Records zászlaja alatt, elsőként Necrotriumph dala hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.