Nem kell már sokat aludni a budapesti Ghost koncertig.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Már nem kell sokat várni, és a Budapest Aréna monumentális színpadán lép fel egy még monumentálisabb látvánnyal, az utóbbi évek egyik legmegosztóbb, de egyben legfelkapottabb zenekara a svéd Ghost. Papa Emeritus és zenekara, december 3-án érkezik Budapestre, hogy egy soha nem látott látvánnyal egybekötött nagykoncertet adjon a két évvel ezelőtti Barba Negrás buli után, jóval hatalmasabb körülmények között.
A Ghost zenekar ismét Európába látogat, hogy bemutassa a The Ultimate Tour Named Death címre keresztelt showját. Holnap azonban egy új kislemezt adnak ki két dallal. A 7 Inches Of Satanic Panic kislemezre két dal kerül fel, a Kiss The Go-Goat és a Mary On The Cross, a Kiss The Go-Goat pedig már tesztelhető. 

Az öt hetes turné az angliai Nottinghamben kezdődik, és a franciaországi Toulouse-ban ér majd véget. A zenekar december 3-án Budapestre is ellátogat majd. A turné setlistjének gerincét a Ghost legújabb albuma, a Prequelle adja majd, amit nemcsak a kritikusok imádtak – a Kerrang!, a Revolver, illetve a Metal Hammer magazin is a 2018 as év legjobb albumának nevezte -, de Grammy-jelölést is kapott.

Budapesten a Ghost előtt a szintén svéd Tribulation és az amerikai All Them Witches zenekarokat láthatja majd a közönség. Jegyek július 12-én 11 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül, illetve limitált számban VIP csomagok is hamarosan elérhetőek lesznek.

A turné állomásai:
NOVEMBER:
11.16. – Nottingham – Motorpoint Arena, Anglia
11.17. – Cardiff – Motorpoint Arena,Wales
11.18. – Glasgow – SSE Hydro, Skócia
11.20. – Dublin – Dublin Arena, Írország
11.22. – London – SSE ARENA, Anglia
11.23. – Leeds – Leeds Arena, Anglia
11.30. – Katowice – Spodek, Lengyelország

DECEMBER:
12.01. – Prága – Universum, Csehország
12.03. – Budapest – Papp László Budapest Sportaréna, Magyarország
12.05. – Mantova – PalaBam, Olaszország
12.06. – Zürich – Halle 622, Svájc
12.08. – Barcelona – Palau St.Jordi, Spanyolország
12.10. – Lisszabon – Sala Tejo, Portugália
12.11. – Madrid – Vistalegre, Spanyolország
12.13. – Strasbourg – Zenith, Franciaország
12.17. – Luxemburg – Rockhal, Luxemburg
12.18. – Nantes – Zenith, Franciaország
12.19. – Toulouse – Zenith, Franciaország

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.