AVSLUT – Dal- és klippremier a svéd black hordától: Pestens Lärjungar

Tyranni címmel november 29-én jelenik meg a svéd blacker Avslut második albuma, a 2018-as Deceptis folytatása, amelynek harmadik előzeteseként már itt is a klippel kísért Pestens Lärjungar dal.

A 2016 óta aktív Avslut agresszív, de a maga morózus módján melodikus black metalját azoknak ajánljuk, akik bírják a Dark Funeral, Setherial, Dissection, Necrophobic stílusú svéd feketeséget, no és persze a Mardukot is.

 


www.facebook.com/1008Avslut1008
 
AVSLUT - Pestens Lärjungar (a 2019-es Tyranni albumhoz)
AVSLUT - Underjordens Apostlar (a 2019-es Tyranni albumról)
AVSLUT - Tyranni (a 2019-es Tyranni albumról)

AVSLUT - Tyranni
(11/29 - Osmose)

01. Tyranni
02. Stigens Ände
03. Likvidering
04. Allt Förgås
05. Den Eviga Flamman
06. Underjordens Apostlar
07. Pestens Lärjungar
08. Dråp
09. Ändlöst Slaveri

 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) HammerWorld Forró Drót (hu/atom) nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.

Szólj hozzá!